Thursday, May 2, 2013

buat kali prtama kita date..huhay

pda ari jumaat...aku da kelas time tuu..kelas ptang..kaau kata kau da dh ada kt tmpt aku..
kau kata nk jupe ari sbtu..tp kau x jd..kau tringn nk jupe ari sbtu..hehe aku g kelas...sgt happy krna aku akn jupe kau buat kali prtama..kau kata kau tunggu aku kt bus stop kwasan umah aku...ok t ak dtg....
abis je kelas aku cpat2 blekk...bb ny nk jupe kau..hehe smpai je kt tmpt d jnji kn..aku tngk ada sowg lelaki kt bus stop..erkk tu kau k??( cm tua je) adudu aku takut..jangan la...!!
aku jalan la wt2 x tahu..aku g bli air vanila..bb tu memg favourite aku..huhay..tbe2 kau msj..yg kau skg da kt dlm bas..fuhh..selamat aku..ingt kn dax lelaki kat bus stop tu..kau..hihi
slpas 10 mnit...ada bas brhnti...hati aku brkata..adakah kau d dlm tu?? aku mnuggu kau dgn pnuh dbaraan..yela nk jupe my prince..hehe skali aku trpndang sowg lelaki ..dia pkai bju belang..hitam putih..dia pkai seluar pras lutut...pastu kasut wane putih..n bwa bju swter ft beg..heeh hati aku brkata adakah itu dia..lupa2 ny..itu la dia! aku mula malu apabila dia msj aku..mngata kn dia dh smpai....aku mngambil 10 minit untuk nk g kt dia..yela aku malu la..hehe
aku nmpak dia dudukk..aku dtng plan2..kau snyum..fuhhh cair jp..lalala  
kau nk tngkap gmbr aku..tp ak x mahu..kau tngkap gmbr aku snyap2..adehh tmbuk kng..hoh
aku pndang kau..mata kau wne prang,,..pastu kau da tahi lalat kt bbr..hehe mnis..erkk 
tp kita jupe skejap je..bb dh nk snja...brat hati ku untk mninggal kn kau pda saat itu..hmm tp aku happy bb dpt jupe kau..ahakz

No comments:

Post a Comment