Friday, January 31, 2014

senarai peserta first Ga by cik garam

assalamualaikum..huh lama tol x post entri..oh ya..ari lpas cik garam ada buat segmen..tu la segmen pertama cik garam taw..terima kasih kpd yg sudi join ,segmen cik garam walaupun hadiahnya x la gempak mana pun..maaf juga lambat mnyenaraikan nama peserta..cik garam bz ngn kelas..huh ok skg jum lihat peserta yg join segmen cik garam kali ni..

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://lalazarryn.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://dumtaradumdum.blogspot.com/2014/01/my-first-ga-by-cik-garam.html
http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://diary-chumel-ku.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://danianasreen78.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html 
http://contenganmesra.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
 http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
 http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/01/my-first-ga-by-cik-garam.html
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html 
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/01/segmen-simple-giveaway-by-cik-garam.html


Wednesday, January 22, 2014

pemenang first segmen by cik garam akan di beritahu nanti

assalamualaikum..terima kasih kepada yang join segmen yg di adakan hari lepas..
pemenang akan di beritahu nanti...hope bersabar..terima kasih!!

Thursday, January 9, 2014

tutup itu indah

assalamualaikum..huh kali ini aku nak share mengenai menutup aurat..huh
hah cam ne ye nak tutup aurat tu..??adakah macam gambar bawah ni
huh yang tu bukan nya tutup aurat wahai kaum hawa ku sayang..tapi itu balut kulit..
hah jum lihat apa yang salah ,walaupun kita berpakaian

hah tahu dah kan??bgus2...
huh cam ne plakk menutup aurat dengan sempurna??
hah cm ni...lihat2


kan comel bila cam ni..huh lau x caye korang p la try..hah p..msti sjuk je mata memandang..
hah btol x??huhay dah la cute..huh TERTUTUP ITU INDAH!
simpan la kecantikan mu itu untuk  yang berhak !

Tuesday, January 7, 2014

terima kasih galeri kraf nailofar

assalamualaikum..dan hai..huh akhirnya hadiah ku sudah sampai..tunggu punya tunggu sampai juga..
siapa bagi??siapa ye?? ingat lagi x segmen yang di jalankan oleh galeri kraf nailofar?? huh aku menang..alhamdullilah.. nak tahu hadiah pe??


















comel sgt id card holder dari galeri kraf nailofar..huh terima kasih ye!!
huh lau mahu tahu lebih lanjut mengenai galeri kraf nailofar ni jum g sini>>galeri kraf nailofar

Friday, January 3, 2014

cara daftar whohaa

assalamualaikum..hah pe tu WHOHAA!?? hah meh sini ,aku nak kongsi..
whohaa ni same je macam churp-churp , nuffnang and etc tapi yang ni lagi BEST pasaipa ? sebab kita hanya perlu jawab soalan and dapat poin then kumpul point bebanyak and boleh tebus or reedem untuk dapat hadiah yang BEST, AWESOME AND GEMPAK !!! 

contoh hadiah??

cam ne whohaa berkerja??





hah pe lagi jum daftar!! klik sini jika ingin mendaftar>>> klik saya


Thursday, January 2, 2014

jum cari duit dengan the pay bird..

hah skg dh ada nuffnang..dh ada churp2..jum kita try the pay bird ni...try dlu..bawu kita tahu..
huh

                      get-the-job-logo.jpg
                       


                                    
The Pay Bird lebih kurang sama konsep dengan Nuffnang or Churp-Churp... Yang membezakan The Pay Bird dgn Nuffnang/Churp2 adalah konsep pengiklanan... The Pay Bird tidak ada iklan yang perlu kita letak di Blog/Fb?Tw/Instgrm... Hanya perlu membuat account baru saje...

nak join klik sini>>>thepaybird


jum kita join!

Wednesday, January 1, 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

                          
                                                          clik banner  kalau nak join!!